Maisto papildai – geros sveikatos šaltinis

vitaminaiMaisto papildai dovanoja gerą sveikatą, žvalumą ir energiją kasdien. Jie aprūpina organizmą trūkstamomis medžiagomis – mineralais bei vitaminais ir padeda palaikyti subalansuotas organizmo funkcijas. Vartoti maisto papildus yra puiki galimybė, nes netgi tada, kai organizme nieko netrūksta, galima tik dar labiau sustiprinti imunitetą bei žvalumo lygį, kas dovanoja kur kas geresnę savijautą.

Toliau skaitydami sužinosite apie maisto papildus ir jų pasirinkimą. Kaip išsirinkti pagal savo poreikius tinkamiausius maisto papildus, kokie galimi pasiūlymai. Tuo pačiu rasite platų maisto papildų asortimentą geromis kainomis.

Kokius maisto papildus vartoti geriausia?

Maisto papildus pasirinkti iš tiesų labai paprasta. Taip, jų būna labai daug ir įvairių, todėl pasirinkimas kartais atrodo komplikuotas, nes esama ne vieno tinkamo varianto, tačiau iš esmės maisto papildai pasirenkami pagal tai, ko šiuo metu trūksta organizmui.

Yra išskiriamos specialios maisto papildų kategorijos pagal sveikatos poreikius arba sudėtyje esančias naudingąsias medžiagas. Jeigu žinote, kokių konkrečiai naudingų medžiagų trūksta (kaip kad, pavyzdžiui, vitaminas C, D, kalis ar kalcis), tai galite rinktis pagal nurodytas medžiagas. Sužinoti tai galite atlikę specialius tyrimus, kurių metu nustatomas organizme esantis naudingųjų medžiagų perteklius arba trūkumas.

Jei gerai nežinote, kokių vitaminų trūksta, tačiau jaučiate poreikį tam tikrai organizmo daliai, pavyzdžiui, žarnyno veiklai, nervų sistemai ir t.t., galite rinktis maisto papildus pagal jų paskirtį.

Platus maisto papildų pasirinkimas

Maisto papildų pasirinkimas galimas labai įvairus, pagal labai skirtingus poreikius. Tai įvairios pakuotės tiek kapsulėse, tiek lašelių forma.

Išskiriamos šios maisto papildų kategorijos:

  • nervų sistemai;

  • imunitetui;

  • žarnynui ir virškinimo sistemai;

  • širdžiai ir kraujotakai;

  • grožiui;

  • energijai;

  • ir kt.

Taip pat galimi specialūs maisto papildai sportuojantiems. Juose – padidintas naudingųjų medžiagų kiekis, kad daug sportuojančiam organizmui nieko netrūktų.

Išsirinkite sau tinkamiausius maisto papildus ir sekite jų vartojimo instrukcijomis. Maisto papildai nėra pakaitalas įprastai mitybai – efektyviausiai jie veikia tik kaip papildoma priemonė.

Daugiau apie įvairius maisto papildus ir jų pasirinkimus sužinosite: https://avel.lt/

24-19sb

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode