Marcinkevičius




Stovykla „Šok į debesį“ paminėtas 40-metis ir pradėti nauji mokslo metai

stovyklaRugpjūčio 29-30 d. Mažeikių choreografijos mokyklos bendruomenės nariai Renavo dvaro sodyboje surengė stovyklą „Šok į debesį“. Tai trečioji tokia stovykla pasitinkant naujus mokslo metus, bet šiais metais ji – neeilinė: paminėta mokyklos 40-ies metų veiklos sukaktis.

 

Šiemet, kaip ir kitais metais, surengtoje stovykloje „Šok į debesį“ dalyvavo didžiulis būrys vaikų ir jaunuolių, lankančių liaudiškų šokių studiją „Kauškutis“ ir modernaus šokio studiją „Niuansas“. Mažieji šokėjai kasryt atvykdavo iš Mažeikių, o vakarais išvykdavo. Didieji šokėjai likdavo Renave.

Stovyklos dalyvių ir jų vadovų dienos Renave buvo intensyvios ir turiningos. Rytais – mankšta, vėliau – žaidimai, estafetės, rungtys, kūrybinės dirbtuvės, edukacijos ir kt.

Paskutiniąją stovyklos dieną dalyvavo ir vaikų tėveliai. Netrūko geros nuotaikos, muzikos sportinių rungčių. Šokių bendruomenę, nepaisant  prasidėjusio lietaus, mokė ir stovyklautojus linksmino atvykęs Mažeikių kultūros centro folklorinis ansamblis „Alksna“.

Mažeikių r. savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus atstovė Padėkos raštais apdovanojo nusipelniusius darbuotojus. Mokyklos direktorę Jolantą Tendienę bei mokytojus sveikino bičiuliai, vaikų tėveliai ir patys moksleiviai.

Nuleista stovyklos vėliava su mintimi sugrįžti ir kitąmet.

Autorės nuotr. Daugiau nuotraukų: (12) Facebook

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode