Marcinkevičius




Pasveikinti šimto balų įvertinimus pelnę Pakruojo rajono abiturientai

Liepos 13 d. meras Saulius Gegieckas, mero pavaduotojas Jonas Juozapaitis ir administracijos direktorė Erika Kižienė pasveikino abiturientus, kurių valstybiniai brandos egzaminai įvertinti 100 balų. Į priėmimą pakviesti ir šių abiturientų mokytojai.

Šimtukininkų Pakruojo rajone šiemet buvo penki:

  • Gordijus Tadas Lygutas, anglų kalba, Pakruojo ,,Atžalyno“ gimnazija. Mokytoja Vilija Pačekajienė.
  • Dinaras Klykūnas, informacinės technologijos, Pakruojo ,,Atžalyno“ gimnazija. Mokytoja Gražina Gasiūnienė.
  • Laurynas Simonaitis, informacinės technologijos, Pakruojo r. Linkuvos gimnazija. Mokytoja Irena Petraitienė.
  • Ernestas Kuginys, informacinės technologijos, Pakruojo r. Linkuvos gimnazija. Mokytoja Irena Petraitienė.
  • Vita Stanevičiūtė, istorija, Pakruojo r. Linkuvos gimnazija. Mokytoja Aldona Bučaitė.

Pasveikintas ir brandos atestatą su pagyrimu gavęs Linkuvos gimnazijos moksleivis Gytis Makarevičius. Gytis laikė 5 valstybinius brandos egzaminus, visų jų įvertinimas siekė 93–98 balus. Su pagyrimu mokyklą baigęs moksleivis paskutinį kartą sveikintas prieš trejus metus – taip pat Linkuvos gimnazijos abiturientas Lukas Gerbenis.

Apie tai, kaip apskritai rajono moksleiviams sekėsi laikyti valstybinius brandos egzaminus, papasakojo Švietimo skyriaus vyr. specialistė Gražina Plungienė. Prasčiausiai rajono abiturientams sekėsi matematikos valstybinis brandos egzaminas, geriausiai – informacinių technologijų. Pranešimą rasite čia.

Šventėje dalyvavę Pakruojo „Atžalyno“ ir Linkuvos gimnazijų direktoriai Kęstutis Razumas ir Vaclovas Stapušaitis negailėjo gražių žodžių savo gimnazijų abiturientams ir jų mokytojams.

Meras Saulius Gegieckas gyrė abiturientus už jų nuovokumą ir gebėjimus. „Pelnyti aukščiausią įvertinimą sudėtinga. Juk turi „pataikyti“ atsakyti taip, kaip atrodo teisinga vertinimo instrukcijų sudarytojams. O požiūrių gali būti ne vienas“. Linkuviečių pasiekimais ypač džiaugėsi mero pavaduotojas Jonas Juozapaitis. Sėkmės ir sugrįžti į savo rajoną linkėjo administracijos direktorė Erika Kižienė.

Po apdovanojimų vyko neformalus bendravimas prie kavos puodelio.

Pakruojo rajono savivaldybės Kultūros, paveldosaugos ir viešųjų ryšių skyriaus informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode