Sprogimas

Patikimos ir kokybiškos autoserviso paslaugos

Genda automobilis? UAB Autodraivas pasirūpins visais dažniausiai pasitaikančiais gedimais ir užtikrins puikias paslaugų kainas. Atvykite į autoservisą Panevėžyje ir laiku pasirūpinkite savo transporto priemone – šitaip ji veiks tik dar užtikrinčiau ir patikimiau. Toliau skaitydami sužinosite apie autoservise teikiamas paslaugas ir suteikiamas galimybes nuolatiniams įmonių klientams.

Taisymas pagal įvairius poreikius

Automobilis yra gendantis daiktais – vienuose automobiliuose gedimai pasireiškia rečiau, kituose dažniau, tačiau bet kokiu atveju jie visada būna netikėti ir pareikalauja nemalonių išlaidų. Gera žinia yra ta, jog laiku taisant gedimus galima išsisukti su mažesniais nuostoliais tiek finansine, tiek ir emocine prasme. Nuolatos prižiūrimas automobilis veikia geriau, o Jūs galite mėgautis jo teikiamais privalumais.

Nesvarbu, kokie gedimai bepasitaikytų, Jums į pagalbą atskubės „Autodraivas“ specialistai! Atvykite automobilio apžiūrai ir bus nustatyta, kokie tiksliai pasireiškia gedimai, kiek jie galėtų pareikalauti išlaidų.

Autoservise teikiamos šios paslaugos:

  • taisomos automobilių turbinos ir varikliai;
  • taisomos stabdžių sistemos, sankabos;
  • atliekamas važiuoklės remontas;
  • keičiami tepalai;
  • reguliuojami žibintai;
  • keičiamos padangos;
  • montuojami ir balansuojami ratai;
  • vykdoma pakaitinių automobilių nuoma;
  • skubi techninė pagalba kelyje.

Autoserviso specializacija labai plati, dirba skirtingų sričių patyrę mechanikai, todėl sau tinkamų remonto paslaugų atras kone kiekvienas vairuotojas. Papildomam klientui patogumui pristatoma pakaitinių automobilių nuoma, taip pat galima pagalba kelyje sugedus automobiliui.

Aukšta darbų kokybė ir profesionalumas

Visi darbai atliekami su ilgalaike meistro teikiama garantija. Tai reiškia, jog galite neabejoti autoserviso meistrų patikimumu ir atsakomybe. Taisymui naudojama pažangi įranga, dirba skirtingų specializacijų ir darbui atsidavę mechanikai. Tai vienas geriausių ir patikimiausių autoservisų Panevėžyje, kur atvyksta taisytis automobilius atsakingi ir savo transporto priemone kruopščiai besirūpinantys vairuotojai.

Papildomi patogumai įmonėms

Esate įmonės atstovas ir norite mėgautis dar didesniu patogumu? Sudarykite su autoservisu bendradarbiavimo sutartį ir kiekvieną kartą lengviau galėsite taisytis automobilius! Sudarius sutartį įmonių klientai gali papulti be eilės, beveik iš karto. Panevėžio mieste taip pat teikiama nuo durų iki durų paslauga, tad nereikia rūpintis automobilio pervežimu į autoservisą ir iš jo.

Ištikimiausiems klientams taip pat yra suteikiama speciali lojalumo programa, leidžianti mėgautis papildomomis privilegijomis ir geresnėmis remonto paslaugų kainomis. Visa tai sukurta specialiai Jūsų patogumui, kurio esate verti.

Su  „Autodraivas“ dar greičiau ir paprasčiau! Atvykite ir bus pasirūpinta kone viskuo, ko gali reikėti Jūsų automobiliui.

22-57b

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode