Sprogimas

Padangų montavimas – ne tik autoservise

Dauguma vairuotojų žino, kas neišvengiamai lauks rudenį bei pavasarį, ypač jeigu naudojate sezonines padangas. Atėjus jų keitimo metui prie autoservisų nusidriekia gana nemažos eilės, todėl reikia ne tik derinti atvykimo laiką, bet ir palaukti. Kas kartais užtrunka tikrai nemažai. Todėl vis dažniau žmonės renkasi galimybę padangas pasikeisti niekur nevykstant. Tuo labiau, kad yra specialistų, kurie siūlo tokią paslaugą. Ir jie patys atvyksta į vietą bei viskuo pasirūpina, todėl ne tik nereikia laukti eilėse, tačiau net ir važiuoti niekur nereikia. Kadangi viskas gali būti atliekama tiek namo kieme, tiek ir prie darbo. Todėl iškart po jo galėsite važiuoti su naujomis padangomis.

Tačiau kartais žmonėms gali kilti idėja, jog daug geriau būtų rinktis universalias padangas ir taip išvengti nuolatinio jų montavimo. Aišku, toks variantas yra tikrai įmanoma ir tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Tačiau specialistai vienareikšmiškai sutinka, jog konkrečiam metų sezonui pritaikytas gaminys visuomet savo darbą atliks geriau. O juk nuo to priklauso ir kiekvienos kelionės saugumas. Be to, net ir pasirinkimus universalų variantą padangų montavimas bus reikalingas. Net jeigu ir ne taip dažnai, tačiau per keletą metų važinėjant ištisus metus jos vis tiek susidėvi. Todėl tai neišvengiama paslauga. Bet dėl jos tikrai nereikia nerimauti, ypač kai yra galimybė niekur nevažiuojant pasikeisti padangas. Kadangi visuomet iki jūsų atvykti gali ir patys meistrai bei vietoje atlikti visus darbus.

Techninė pagalba kelyje, kuri leis tęsti tolimesnę kelionę

Daugeliui automobilio gedimas važiuojant iškart asocijuojasi su daugybe problemų. Kadangi tokiu atveju ne tik neįmanoma toliau keliauti, bet dar reikia pasirūpinti ir mašinos transportavimu bei jo taisymu. Tačiau kai kuriais atvejais viso to neprireiks, ypač jeigu problema nėra didelė. Kas gali būti, pavyzdžiui, sprogusi padanga ar pasibaigę degalai. Ir nors pirmuoju atveju pagelbėti gali atsarginis ratas, tačiau ne kiekviename automobilyje jis bus. Be to, net ir uždėjus jį kelionės tempas sulėtėja. Todėl šiuo atveju problemą geriausiai išspręstų mobili ratų taisykla, kuri atvyksta į vietą. Todėl net nereikia galvoti apie automobilio transportavimą, kas sukelia nemažai nepatogumų bei reiškia papildomas išlaidas. Taigi, atvykę specialistai gali ne tik pakeisti padangą, bet ir ją sutvarkyti pašalindami gedimą. O tuomet jūs galėsite toliau sėkmingai tęsti kelionę ir dėl nieko nesijaudinti.

Kiek kainuoja padangų remontas?

Viskas priklauso nuo konkretaus atvejo ir konkrečios problemos. Tačiau net ir pradūrus padangą nereikėtų labai jaudintis, kadangi dažnu atveju tai yra nesunkiai išsprendžiama problema. Ypač jeigu pažeidimas yra protektoriaus vietoje. Tad tokiu atveju ir išlaidos bus pakankamai simbolinės. Žinoma, jeigu tokia paslauga reikalinga kelyje, tuomet jos kaina kažkiek padidės. Kadangi specialistams dar papildomai reikia atvykti iki jūsų. Bet net ir tuomet kaina nebus didelė, jeigu dar palyginsime ją su tuo, kiek kainuotų automobilio transportavimas iki remonto vietos. Be to, kartais tokios pagalbos paslaugos kelyje gali ir visai nieko nekainuoti, jeigu turite specialų draudimą, kuris kompensuoja šias išlaidas.

21-324

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode