Sprogimas

Lietuvoje imta teikti dalijimosi rogutėmis paslauga

Lietuvoje prisnigus išmaniųjų mobilumo paslaugų teikėja „CityBee“ automobilius išsinuomojusiems klientams siūlo ir rogutes.

Bendrovė pranešė, kad nuo šiol beveik kas dešimtame Lietuvoje esančiame jų automobilyje bus galima rasti rogutes.

„CityBee“ vadovo Kristijono Kaikario teigimu, dalijimosi rogutėmis paslauga klientams papildomai nekainuos. 

„Viena vertus, šiuo metu svarbu gerinti epidemiologinę padėtį šalyje, todėl tokiu savo sprendimu norime bent šiek tiek prisidėti prie tokio tikslo siekimo. Antra vertus, norime parodyti, kad šiais laikais nebūtina pirkti visų daiktų. Ypač tų, kuriais bus naudojamasi gana retai, o 90 proc. laiko jie tiesiog gulės ir užims vietą. Tokios kategorijos daiktai yra ne tik automobiliai, bet ir rogutės“, – sakė K. Kaikaris.

Prieš oficialų paslaugos pristatymą „CityBee“ rogutės iš pradžių buvo paliktos 50-yje Vilniuje buvusių bendrovės automobilių. Taip siekta išbandyti idėją ir patikrinti klientų reakciją į naują sprendimą.

Daugiau nei dvi savaites trukęs eksperimentas parodė, kad rogutes turinčių „CityBee“ automobilių paklausa gerokai išaugo, o didžioji jų dalis judėjo prie atokiau esančių kalvų.

Anot bendrovės, atvejų, kai iš automobilio dingsta rogutės, pasitaikė vos keli. 

Budas.lt nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode