Sprogimas

Italijoje iš stoties be mašinisto išvažiavęs traukinys nulėkė nuo bėgių

Italijos prokurorai trečiadienį pradėjo tyrimą dėl incidento, kai šalies šiaurėje vienas traukinys, mašinistui ir konduktoriui išlipus pertraukai, iš stoties išvažiavo pats, o paskui nulėkė nuo bėgių, pranešė žiniasklaida.

Tarp Milano ir Leko miestų kursavęs trijų vagonų traukinys su vienu keleiviu, be mašinisto ir konduktoriaus, nuvažiavo maždaug 7 kilometrus, pranešė geležinkelių kompanija.

Per trečiadienį priešpiet įvykusį incidentą buvo nesunkiai sužeisti trys žmonės, tarp jų – keleivis.

Tyrimas pradėtas regiono geležinkelių kompanijai „Trenord“ pranešus, kad „dėl priežasčių, kurias dar reikia nustatyti“, traukinys iš Paderno stoties išvažiavo „be jokių darbuotojų“.

Saugumo sistema tuomet nukreipė traukinį į nenaudojamą bėgių atkarpą prie Karnatės-Uzmatės stoties, sakoma „Trenord“ pareiškime.

Televizijos reportažuose buvo matyti vienas vagonas, gulintis ant šono, o kitas – pasviręs apie 45 laipsnių kampu.

Žiniasklaida citavo „Trenord“ informaciją, kad per šią avariją buvo lengvai sužeistas traukinio konduktorius, sąstato viršininkas ir keleivis.

Roma, rugpjūčio 20 d. (AFP-BNS).

Vikipedijos nuotrauka

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto      tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode