Sprogimas

Aptarti aktualūs švietimo klausimai

Rugsėjo 27 d. Mažeikių rajono Savivaldybėje vyko susitikimas su Lietuvos Respublikos Seimo narėmis Vilija Targamadze ir Laima Nagiene. Pokalbyje buvo aptartos aktualios švietimo problemos, atsakyta į pateiktus klausimus.

Susitikime dalyvavo  Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto vedėjas Apolinaras Stonkus,  skyriaus specialistai, ugdymo įstaigų vadovai bei pedagogų profesinės sąjungos atstovas.

Seimo narė L. Nagienė, pristatydama viešnią, pabrėžė švietimo klausimų svarbą. Seimo Švietimo ir mokslo komiteto pirmininko pavaduotoja V. Targamadzė susitikimo dalyvius  supažindino su politinių partijų nuostatomis švietimo klausimais bei išsakė savo poziciją. Seimo narė apžvelgė švietimo situaciją šalyje, aptarė Tūkstantmečio mokyklų projektą, atkreipė dėmesį į pedagogų profesinių sąjungų bei įvairių tarybų, asociacijų vaidmenį iškeliant švietimui aktualias problemas, atsakė į jai pateiktus klausimus.

Seimo narės padrąsino ugdymo įstaigų vadovus bei pažadėjo kai kurias susitikime išgirstas problemas aptarti  Seimo Švietimo ir mokslo komitete. 

Birutės Šneideraitienės nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode