Sprogimas

Įvyko pirmasis „Mažeikių parkų taurė 2021” etapas

Rugpjūčio 22-ąją Renave vyko „Mažeikių parkų taurė 2021“ pirmasis etapas. Renavo dvaro takeliais bėgo daugiau kaip 150 entuziastų ne tik iš įvairiausių Lietuvos kampelių, bet ir užsienio. Nugalėtojų buvo nemažai – jie apdovanoti medaliais ir atminimo dovanėlėmis.

Visus dalyvius sveikino Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, įteikdama Savivaldybės mero padėką Mažeikių bėgikų klubui „Penki kalnai“ ir jo vadovei, šio renginio sumanytojai Mildai Zubavičienei.

Pirmieji startavo mažiausieji bėgikai, kurie rungėsi 200 m distancijoje. Jie varžėsi trijose amžiaus grupėse ir pagal lytį. Vėliau į 1 000 m trasą išbėgo vyresnio amžiaus merginos ir vaikinai. Suaugusiesiems teko įveikti 2 km ir 8 km bėgimo trasas.

Į Renavą atvyko bėgikai iš Klaipėdos, Vilniaus, Šiaulių, Skuodo, Plungės, Akmenės, Židikų ir kt. Renginyje savanoriavo šiuo metu Renavo dvaro sodyboje stovyklaujantys jaunuoliai iš Gruzijos, Serbijos, Lenkijos ir Portugalijos. Kai kurie iš jų bėgo atskirose rungtyse.

Vyks dar du „Mažeikių parkų taurė 2021” etapai: antrasis – rugsėjo 17 d. Juodpelkio parke, trečiasis – spalio 9 d. Tirkšlių pušyne.

Mazeikiai.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode