Sprogimas

Pasveikintas šimtametis Druskininkietis

 

Penktadienį, gruodžio 8 d., Druskininkų savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja Marytė Sasnauskaitė, socialinių išmokų specialistė Stasė Vievesienė ir Leipalingio seniūnijos seniūnas Antanas Krancevičius sveikino Antaną Bingelį sulaukusį garbingo, 100 metų jubiliejaus. Šia proga jubiliatui sveikintojai įteikė Druskininkų savivaldybės mero sveikinimą.

„Nuoširdžiai sveikiname garbingo 100-ojo jubiliejaus proga. Linkime kuo stipresnės sveikatos, dvasios ramybės ir šviesių minčių.  Lai geri žodžiai ir artimųjų širdies šiluma lydi Jus kiekvieną dieną.“- linkėjo Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja.

Penkių vaikų šeimoje užaugęs Antanas Bingelis buvo vyriausias. Turėjo du jaunesnius brolius ir dvi jaunesnes seseris. Senolis paklaustas, kaip sulaukė tokio garbingo amžiaus, gal turintis patarimų kitiems tik gūžtelėjo pečiais. Šimtamečio mama taip pat sulaukė garbaus amžiaus – mirė būdama 99 metų. A. Bingelis prisipažino, kad gyvų nebėra ir brolių bei seserų, tačiau jis nesijaučia vienas. Pats užauginęs du vaikus dabar mėgaujasi ne tik jį lankančių vaikų ir anūkų, bet ir proanūkių dėmėsiu.  

Druskininkų savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode