Parama dėkojame




Sprogimas

Garbingas žmogus pasitiko 80-metį

 

Penktadienį Raseinių Savivaldybės mero pavaduotoja Gitana Rašimienė ir administracijos direktoriaus pavaduotojas Darius Ulickas skubėjo į Kaulakių kaimą jubiliejaus proga pasveikinti garbingo ir nusipelniusio žmogaus – Petro Janušaičio, kuris vakar pasitiko gražią 80-mečio sukaktį.

Raseinių krašto senbuviams Petro pristatinėti nereikia – visi žino, kad tai buvusio „Atžalyno“ kolūkio vadovas, kurio dėka Kaulakių kaimas tapo patrauklia, išpuoselėta gyvenviete su asfaltuotomis gatvėmis, Liolingos tvenkiniu, erdviais kultūros namais. Kaulakiuose drauge su pedagoge žmona Irena keturis dešimtmečius gyvenantis Petras ir šiandien yra aktyvus bendruomenės žmogus, veteranų klubo „Sraunioji Dubysa“ vadovas. Sutuoktiniai į gyvenimą išleido sūnų ir dukrą, džiaugiasi keturiais anūkais, o pernai atšoko bendro gyvenimo penkiasdešimtmetį. Irena ir Petras savomis rankomis puoselėja sodybą, mėgsta keliauti.

Mero pavaduotoja Gitana Rašimienė jubiliatui linkėjo stiprios sveikatos, geros nuotaikos, stiprybės ir įteikė Savivaldybės mero Algirdo Griciaus padėką, o direktoriaus pavaduotojas Darius Ulickas – dovanas.

Petrą Janušaitį sveikino Pagojukų seniūnijos seniūnas Antanas Valantinas, Savivaldybės tarybos narys Romaldas Zubiela, Seimo narės Vidos Ačienės padėjėja Jūratė Garliauskienė.

Raseinių rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode