Sprogimas

Kaip kuo geriau įrengti vonios kambaryje dušinę?

Kai nusprendžiama renovuoti vonios kambarį, dažniausiai pasirenkamas dušo kabinos įrengimo variantas. Tokį pasirinkimą lemia tai, kad dušas garantuoja ne tik komfortą, vandens taupymą, bet ir lengvai palaikomą švarą. Tačiau jei norite įsirengti patogią dušo kabiną, verta pagalvoti ir apie jai būtiną komplektą.

Kas įeina į dušo komplektaciją?

Į bendrą dušo komplektaciją įeina stovas, vandens žarna ir dušo galva. Dar būna jos variantų, kuriuose figūruoja virštinkinis arba potinkinis vandens maišytuvas, būna dvi dušo galvos – stacionariai pritvirtinta ir su rankose laikoma žarna. Jei dušo komplektas būna montuojamas uždarai (po sienos tinku), tada visi dušo sistemos junginiai yra paslėpti, išorėn išeina tik vandens maišytuvų blokelis. Jei pasirinkote potinkinį dušo komplektą, jis dažniausiai yra be stovo. Tuo tarpu atviros dušo komplekto sistemos visi elementai būna sujungti kartu ir gali būti tvirtinami prie vieno stovo.

 

Kaip pritaikyti dušo vandens maišytuvo komplektą prie bendro vonios kambario interjero?

Dušo vandens maišytuvų komplektų gamintojai vartotojams pateikia įvairių formų, spalvų ir dydžių šios prekės asortimentą. Jie dažniausiai būna klasikinės išvaizdos, chromuoti, todėl juos galima be jokių nesklandumų priderinti bet kokio dizaino interjere. Tačiau jeigu jūs norite kad dušo maišytuvo komplektas taptų vonios kambario akcentu, tada galite rinktis ne chromuotą, o tamsių spalvų vandens maišytuvo komplektą.

Kaip veikia skirtingi dušo vandens maišytuvų komplektai?

Priklausomai nuo to, kokį pasirinksite dušo vandens maišytuvo komplektą, atitinkamai galėsite mėgautis įvairiomis vandens srovių variacijomis ir jų skirtingais sraunumo lygiais. Dabartiniai dušo vandens maišytuvų komplektai gali veikti ne tik kaip įprastinė lietaus srovė, bet kaip ir vandens masažuoklis, padedantis atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos. Prie pamėgtų vandens maišytuvo funkcijų galima priskaičiuoti ir dušo komplektą su termostatiniu vandens maišytuvu. Tokius dušų komplektus renkasi privačių namų savininkai, kurių valdose keli vandens maišytuvai gali būti prijungti prie vienos sistemos, tad jeigu vienu metu bus naudojamasi visais namuose esamais vandens maišytuvais, tada bus reikalinga techninė apsauga nuo staigių vandens temperatūros pokyčių, kurią garantuoja termostatinis vandens maišytuvas. Daugiau apie dušo maišytuvus ir jų galimybes sužinosite interneto svetainėje:https://www.iris.lt/tag/duso-maisytuvu-komplektai. 

22-150b

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode