Parama dėkojame




Sprogimas

Ar mediniai langai tinka A++ klasės namams?

Kadangi šiuo metu statomiems namams yra keliami labai griežti reikalavimai, natūralu, kad žmonėms kyla klausimas, ar mediniai langai, kurie šiuo metu pasirenkami vis dažniau, atitinka tą A++ klasę, kuri gana aukšta ir ne visada paprasta ją patenkinti.

Tikrai taip. Tačiau tokiu atveju langai turi būti perkami patikimose prekybos vietose, kur kokybė – tikrai geriausia. Pavyzdžiui, www.langubaze.lt. Taip pat renkantis langus būtinai susipažinkite su inovacijomis ir tuo pačiu pasitarkite su specialistais, kurie padės rasti Jums labiausiai tinkamus.

 

Keliami aukšti reikalavimai

A++ tipo klasės namams yra keliami labai aukšti reikalavimai, kuriuos turi atitikti ne tik langai, tačiau taip pat ir kiti namuose derinami komponentai. ES bendri reikalavimai apima namo sandarumą, kurį pasiekti galima tik suderinus aukštos kokybės komponentus.

Žinoma, taip pat labai vertinami tokie įrangai ir kiti komponentai, kurie yra gaunami iš atsinaujinančios energijos išteklių. Siūlome daugiau dėmesio skirti langų tiekėjams, kurie akcentuoja, kad jų verslas yra vykdomas tvariai. Tam tikra prasme - ir Jūs prisidėsite prie ekologijos pasirinkdami verslus, kurie akcentuoja tvarumą.

Tinka ne visi langų rėmai

Nors šiuo metu dažnai akcentuojama, kad tik plastikiniai langai atitinka tokius reikalavimus, tačiau tai nėra tiesa. A++  tipo klasės namuose - mediniai langai taip pat puikiai tinka. Kaip ir aliuminiai. Tik tokiu atveju labai svarbu atsakingai ieškoti prekybininkų, kurie suteikia sertifikuotus gaminius, kurie atitinka ES keliamus reikalavimus. Žinoma, pasirinkę įmones, kurios paslaugas ir prekes siūlo legaliai - jau “pataikysite” į tai, ko reikia.

Ne tik langai, tačiau ir durys

Nors langams skiriama labai daug dėmesio, tačiau ne mažiau jo reikia skirti ir durims, kurios taip pat prisideda prie ekologijos niuansų. Daugiausia dėmesio siūlome skirti aliuminio konstrukcijai, kuri ne tik sandari, tačiau ir saugiausia iš visų.

Jeigu rasite gerus langus ir tuo pačiu jis bus tinkamai sumontuoti – likusį gyvenimą galėsite nesukti galvos. Tereikės palaikyti estetiką, kuriai nereikia specialisto indėlio, tad kiekvienas su tuo tikrai susitvarkys pats be jokio vargo.

22-62b

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode