Sprogimas

Plastikiniai langai – kaip juos išsirinkti ?

Langų pasirnkimas gali tapti tikru galvos skausmu, ypač jeigu trūksta žinių apie tai ką reikia žinoti prieš pradedant rinktis langus savo būstui. Rekomenduojama atsižvelgti į tris aspektus – lango stilius, rėmo spalva, varstymo galimybės. Kiekvienas namas yra skirtingas, tad langai turi būti pritaikomi individualiai.

Pagrindiniai plastikinių langų pliusai:

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl reikėtų rinkti plastikinius langus, tai atsparumas išoriniams veiksniams. Išoriniai veiksniai – UV spinduliai, korozija, pūvimas, rūdijimas. Atsparumas išoriniams veiksniams padidina ilgaamžiškumą, langas ilgiau atrodys kaip naujas ir bus lengva juos prižiūrėti.

Taip pat kokybiškai sumontuoti plastikiniai langai sudaro puikią garso izoliaciją, dvigubo stiklo langai sumažins iki 80 procentų triukšmo, sklindančio iš lauko.

Labai mažas plastikinių langų šilumos laidumas leis sutaupyti pinigų už šildymą ir kondicionavimą.

Plastikinių langų gamybai naudojama plastmasė skleidžia labai mažai šilumos tad gaisro atveju, didesnis šansas, kad ugnis neplis taip greitai, lyginant su kitais langais. Jeigu ugnis persimeta ant paties lango, liepsnojančio plastikos paviršiuje susidaro apsauginis suanglėjusios medžiagos sluoksnis, kuris užblokuoja deguonies patekimą į patalpą.

Kodėl verta pirkti plastikinius langus?

Mūsų plastikiniai langai yra gaminami iš aukštos kokybės plastmasės (polivinilchlorido) – tai sintetinė, įvairių produktų gamybai naudojama medžiaga kuri išpopuliarėjo savo prieinamumu, konkurencinga kaina, patvarumu bei kitomis kokybiškam langui reikalingomis savybėms.

Plastikinių langų tipai:

Plastimet Click-On MD – Skirti A+ aukštesnės klasės namams. Šis modelis buvo sukurtas atlaikyti atšiaurius žiemos sezonus ir užtikrinti gerą termo bei garso izoliaciją. Tai vienas iš naujausių „Plastimet“ koncerno gaminių, tačiau per trumpą laiką užsitarnavo gerą vardą.

Plastimet Click-On AD – Premium klasės plastikiniai langai skirti A ir žemesnės klasės namams. Itin didelis atsparumas temperatūros svyravimams, drėgmei ir šalčiui. Puikiai tinka lietuviškam klimatui. Šio modelio lango profilis turi didelį spalvų pasirinkimą, tad neabejotinai išsirinksite sau tinkamą.

Plastimet Elite 90 – Šis modelis skirtas A ir žemesnės klasės statiniams, dažniausiai montuojamas daugiabučiuose. Jeigu jūs ieškote kokybiško produkto už sąžiningą kainą, tai šis modelis skirtas būtent jums. Aukštos kokybės termo bei garso izoliacija už prieinamą kainą.

Apkaustų sistema – jūsų namų apsaugai

ROTO NT Apkaustų sistema viena iš efektyviausių ir kokybiškiausių, langas puikiai, pilnavertiškai tarnaus ir po ilgo laikotarpio.

Ekologiška prekė ir jos gamyba

Plastikinių langų gamybos metodai yra nuolat tobulinami siekiant kuo efektyvesnio gamybos proceso, sumažinant paties produkto bei jo gamybos žalą gamtai. Plastiką galima eksploatuoti iki 60 metų, inovatyvių sprendimų dėka praėjus šiam laikotarpiui dabar plastikas yra surenkamas ir perdirbamas antriniam panaudojimui, taip sutaupomos žaliavos ir prisidedama prie gamtos išsaugojimo.

Plastikinių langų priežiūra

Priešingai nei medinius langus, plastikinių langų nereikia dažyti. Kad langas ilgai išlaikytų gerą išvaizdą, užtenka vasaros sezono pradžioje ir pabaigoje jį nuvalyti. Ilgalaikėje perspektyvoje, profilaktiškai reikia sutepti lango vyrius ir kitas judančius dalis alyva. Nepatariama naudoti abrazyvinių bei nitro valiklių, benzino – yra tikimybė, kad jie pažeis lango paviršių ir sutrumpins eksploatavimo laikotarpį. Naudokite langų valymui skirtus valiklius kurie nepaliks jokio neigiamo efekto lango paviršiui.

Megamas

UAB „Megamas“ savo srityje jau daugiau nei 25 metus. Mes siekiame kokybiško aptarnavimo. Profesionalus darbas - yra mūsų prioritetas. Mūsų asortimente tikrai rasite savo statinio architektūrai tinkančius plastikinius langus, net A+ ir aukštesnės klasės namams. Susisiekite su mumis telefonu +37064609870, +37060864918 arba el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Plačiau: https://megamas.lt/produktai/plastikiniai-langai/

22-22

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode