Sprogimas

„Stock“ kategorijos drabužiai: firminiai drabužiai pigiau arba nauja verslo idėja!

Tikriausiai būtų sunku rasti žmogų, kuris nenorėtų ypatingomis progomis ar kasdien, pasipuošti naujais firminiais drabužiais. Deja, tokių drabužių kainos yra didelės ir daugybė žmonių negali sau leisti apsipirkti firminių drabužių parduotuvėse. Vis labiau populiarėjantis verslo modelis – prekyba “stock” drabužiais, kuris puikiai sprendžia šią, vartotojo, problemą.

 „Stock“ drabužiai – kas tai?

Anglišką terminą „Stock“ galima išversti kaip „prekių atsargos", o jei tiksliau - tai nauji drabužiai iš gamintojo arba parduotuvių sandėlių didmeninėmis kainomis. Ši verslo šaka suteikia galimybę žmonėms atrodyti madingai ir stilingai, nemokant siurrealistinių sumų už firminius drabužius ir aksesuarus.

visiškai nauja vyrų, moterų ir vaikų apranga.

garsių prekinių ženklų ir gamintojų drabužiai.

aukštos kokybės drabužiai už prieinamą kainą.

galimybė pradėti pelningą verslą!

puiki galimybė atrodyti madingai ir stilingai, nemokant daug.

Iš kur tiekiami „Stock“ drabužiai?

Drabužių atsargų perteklius gamyklose.

Didmeninės prekybos atstovų atsargos.

Mažmeninės prekybos atsargos.

Kur pirkti „Stock“ drabužius Lietuvoje?

Planuojate atnaujinti savo jau turimą drabužių asortimentą, plėsti internetinį verslą, ar tiesiog ieškote patikimo partnerio? UAB IRPETA – lyderiaujanti didmeninės prekybos rūbais įmonė Lietuvoje. Jau daugiau nei 12 metų vykdanti didmeninę prekybą naujais „Stock“ kategorijos drabužiais. Bendradarbiaudami su tiekėjais iš Danijos, Prancūzijos, Anglijos, Olandijos ir Belgijos savo klientams siūlo naujus, žinomų gamintojų firminius drabužius urmu iš Europos, ypač geromis kainomis!

20-179

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode