Sprogimas

Pokeris – didžiausias blefas?

Turbūt kiekvienas žmogus, kuris žaidė ar žaidžia kortomis draugų kompanijoje, mokykloje, girdėjo apie pokerį. Tai yra bene populiariausias azartinis kortų žaidimas, kuriame niekada neapsieinama be statymų, didžiulės rizikos, blefo ir kitų niuansų. Tačiau nemažai žmonių įžvelgia pokerį, kaip galimybę praturtėti. Oi, kaip jie klysta.

Pokeris yra žaidimas, kuriame beveik neįmanoma laimėti

Pokeris su profesionalais

Tam, kad apie ką eina kalba, suprastų visi, trumpai priminkime visiems populiariausio, Texas Hold’em pokerio taisykles. Žaidėjai gauna dvi kortas į rankas, dar penkios kortos būna atverčiamos ant stalo. Svarbu surinkti kuo geresnę kortų kombinaciją, mat geriausią hand’ą arba kortų kombinaciją turintis žaidėjas laimi visus statymus. 

Taigi, viskas kaip ir atrodo paprasta, ar ne? Tačiau. Visų pirma, pokeris draugų rate yra gerokai kitoks nei šaltakraujiškas žaidimas su profesionalais. Pastarieji naudoja psichologinį spaudimą, elgiasi nepagarbiai kitų žaidėjų atžvilgiu ir siekia visaip gauti pranašumą. Pasodinus gana sėkmingą, bet nepatyrusį žaidėją-mėgėją su profesionalu prie vieno stalo, laimėtų ne sėkmė, o psichologija. Spaudimo bei manipuliacijų dėka profesionalas visada sutriuškins naujoką. 

Tobulėti galima, tam padės pokerio mokykla, bet tikėtis pastovaus uždarbio ar sėkmės aukštame lygyje - naivu.

Pokeris internete

Su internetiniu pokeriu, o ypač tuo, kurį žaidžiate lošimų bendrovių, o ne pokerio lošimų puslapiuose, išvis yra padrika bala. Jeigu realiame pokeryje yra viena kortų kaladė su 52 kortomis ir padėti prognozuoti įvykius padeda matematika bei tikimybės, tai su lošimų bendrovių Live pokerio žaidimais viskas yra kitaip. Kortų kaladės - milžiniškos ir tikimybė, kad viskas įvyks taip, kaip numatote - labai maža. Tai kone tolygu pinigų mėtymui į balą.

Be to, galite bandyti žaisti ir specialiai pokeriui skirtuose interneto puslapiuose, bet kas trukdo algoritmui jums pakišti blogas kortas? Kaip matysite kokį pranašumą turite prieš kitus žaidėjus, jei net nematote jų veido? Ogi niekaip.

Puikios alternatyvos uždarbiui be didelių pastangų

Dabartiniame pasaulyje beveik visi siekia pasyvių pajamų. Tai yra toks uždarbis, kuris nereikalauja atlikti darbo. Paprasčiau tai suprantama kaip investicijos, kurios neša naudą ir tada, kai jūs nedirbate, todėl galima daugiau laiko skirti laisvalaikiui. Patikėkite yra daug geresnių galimybių uždirbti be didelių pastangų nei pokeris. 

Domėjimasis akcijų birža

Keliasdešimt, jeigu ne keli šimtai trilijonų dolerių kasdien “sukasi” akcijų biržose. Nusipirkę patikimos, vadinamojo blue-chip tipo kompanijos akcijų, kas būtų Apple, Google ar bet kas iš Fortune 500 sąrašo, galite per metus uždirbti  bent 10% grąžą (po mokesčių). Be abejo, investuoti reikėtų tik skyrus laiko analizei bei domėjimusi rizikomis. Galite užsirašyti į investavimo kursus ir per pusmetį ar metus išmokti dalykų, kurie padės per mėnesį uždirbti tiek, kiek pokeris neleistų uždirbti niekada.

Tarpusavio skolinimas

Na ir naujas būdas, kaip lietuviai ir užsienio žmonės uždirba - tarpusavio skolinimo platformos. Jūs, kartu su kitais žmonėmis paskolinate tiek, “kiek negaila” ir iš pvz. 40-ies skolintojų surenkama viena 20 tūkst. eurų dydžio paskola žmogaus būsto remontui. Žmogus, pagal sutartyje numatytas sąlygas, paskolą grąžina, o jūs gaunate palūkanas. 

Tai puikus būdas uždirbti, tačiau vėlgi, reikėtų susipažinti su atsakingo skolinimo principais bei skirti laiko įsigilinti į kiekvieną skolinimo galimybę.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode