Parama dėkojame




Sprogimas

Lietuvoje apsigyvenę ukrainiečiai kviečiami registruotis artimiausiame migracijos skyriuje

skyriujeMigracijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos informuoja, kad dėl karo veiksmų savarankiškai iš Ukrainos į Lietuvą atvykę ir pasirinktose vietose apsigyvenę Ukrainos piliečiai ir jų šeimos nariai turi atvykti į artimiausią jiems Migracijos departamento teritorinį skyrių ir registruotis.

Atvykusieji savarankiškai, tačiau neturintys kur apsistoti, kviečiami registruoti Alytaus registracijos centre, kurio adresas – Pramonės g. 1B, Alytus arba Marijampolės registracijos centre adresu Parko g. 9, Marijampolė. Registracijos centrai veikia visą parą.

Migracijos departamentas taip pat primena, kad registracijai suaugusieji kartu turi atsivesti vaikus.

Darbo valandomis ukrainiečiai kviečiami atvykti šiais Migracijos departamento skyrių adresais: Vilnius, Vytenio g. 18; Kaunas, A. Juozapavičiaus pr. 57; Klaipėda, Kauno g. 6; Šiauliai, Aušros al. 19; Panevėžys, K. Binkio g. 14; Alytus, Jotvingių g. 8; Marijampolė, Kęstučio g. 1; Utena, Maironio g. 4; Telšiai, Žemaitės g. 34; Tauragė; Stoties g. 15; Elektrėnai, Draugystės g. 32; Visaginas, Veteranų g. 13; Šalčininkai, Architekto g. 4.

Migracijos departamentas prašo atvykusiųjų nedelsti ir registruotis.

„Kviečiame į Lietuvą atvykusius ukrainiečius registruotis nurodytose vietose – taip greičiau bus suteikta reikiama pagalba ir sutvarkyti dokumentai teisėtam buvimui Lietuvos Respublikoje“, – sako departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė.

Migracijos departamentas praneša, kad nuo š. m. vasario 25 d. jau yra užregistruoti 643 Ukrainos piliečiai, 623 pateikė prašymus dėl leidimo laikinai gyventi humanitariniu pagrindu, 6 pateikė prašymus dėl nacionalinės vizos, 14 naudojasi beviziu režimu.

VRM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode