Parama dėkojame




Sprogimas

Seimo narys Kęstutis Bartkevičius kviečia dalintis gerumu

Gruodžio 23 d. Seimo nario Kęstučio Bartkevičiaus iniciatyva daugelis sunkiai besiverčiančių ir galą su galu vos suduriančių žmonių turėjo galimybę apsilankyti Mažeikių miesto pirtyje ir pasinaudoti visomis pirties paslaugomis nemokamai.

Mažeikių miesto pirties vedėjos Linos Ramanauskienės teigimu, Seimo nario vykdyta akcija Mažeikių rajono gyventojams reikalinga, nes daugelis žmonių neišgali nusipirkti bilieto į pirtį, o pasinaudoti suteiktomis nemokamomis miesto viešosios pirties paslaugomis susirinko toks gausus būrys pirties lankytojų, maždaug dvigubai daugiau nei įprastai. Apie Seimo nario dovaną mažeikiškiai perskaitė spaudoje ar vienas per kitą iš lūpų į lūpas perdavė šią informaciją.

„Labai tikiuosi, kad ši akcija taps tradicija ir paskatins tiek Mažeikių rajono savivaldybę, tiek kitas savivaldybes prisidėti prie šios akcijos ir pasidalinti gerumu su tais, kuriems to labiausiai reikia. Nemanau, kad savivaldybės patirs didelių nuostolių, jei kiekvienais metais šventiniu laikotarpiu skirs vieną dieną nemokamai naudotis viešosios pirties paslaugomis remtiniems gyventojams“, – dalintis gerumu kvietė Seimo narys K. Bartkevičius.

Informaciją parengė LR Seimo nario Kęstučio Bartkevičiaus padėjėjas Mantas BADAUKIS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode