Sprogimas

Projektas „Nebūk naivus kelyje“ turi savo namus

Socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ centrinis – Mažeikių – skyrius gali džiaugtis pastovių patalpų įkurtuvėmis. Jas projektui „paskolino“ UAB „Mažeikių autobusų parkas“ vadovas Arvydas Šemeta.

Skyriaus savanoriai džiaugiasi ne tik naujomis patalpomis, kurias gali vadinti savo namais ir centrinio skyriaus štabu, tačiau ir sparčiai augančiu savanorių skaičiumi, kuris didėja dienomis, dar labiau sustiprindamas projekto pajėgas Mažeikiuose.

Centrinio skyriaus vadovės bei Spaudos tarnybos vadovės Ernestos Šneideraitytės teigimu, naujos patalpos bei pilnėjantis savanorių skaičius yra paskata nenuleisti rankų, o eiti tik pirmyn, aukštai iškėlus projekto vėliavą.

„Noriu viso projekto vardu padėkoti „Mažeikių autobusų parko“ vadovui, kad mus priglaudė ir suteikė namus projekto savanoriams, kad dar uoliau galėtume veikti visuomenės labui“, – džiaugėsi projekto vadovas Mindaugas Jonušas.

Nauji renginiai, naujos patalpos, sparčiai augantis savanorių skaičius – tobulėjančio centrinio skyriaus laimėjimai, vedantys į geresnę ateitį ne tik savanorius, bet ir visą visuomenę.

www.budas.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode